Instagram lukker i europa

Meta truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa

6. feb. 2022 — Facebooks moderselskab Meta overvejer nu at forlade Europa, hvis de ikke længere må udveksle data fra europæiske brugere med USA. Det fremgår af …

Truslerne er en reaktion på, at EU-Domstolen i 2020 kom frem til, at de nuværende regler er ulovlige.

Mark Zuckerberg truer med at lukke … – Jyllands-Posten

Mark Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa

6. feb. 2022 — … ikke længere må lagre og bearbejde europæiske brugerdata på servere i USA, så vil platformene Facebook og Instagram lukke ned i Europa.

Hvis virksomheden Meta ikke længere må lagre og bearbejde europæiske brugerdata på servere i USA, så vil platformene Facebook og Instagram lukke ned i Europa. Sådan lyder truslen fra Mark Zuckerberg og ledelsen i virksomhedens seneste kvartalsrapport.

Oh no! FB og Insta truer med at lukke i Europa: Her er grunden

Oh no! FB og Insta truer med at lukke i Europa: Her er grunden | Vi Unge

7. feb. 2022 — Selskabet Meta, som står bag både Instagram og Facebook, truer nemlig med at lukke deres populære sociale medier i hele Europa.

Det kan snart være slut med at dele selfies og fine feriebilleder med sine følgere på Instagram. Selskabet bag Instagram og Facebook truer nemlig med at lukke de populære sociale medier i hele Europa.

EU-ministre: Fint hvis Meta lukker Facebook og Instagram i …

EU-ministre: Fint hvis Meta lukker Facebook og Instagram i Europa

10. feb. 2022 — Facebook og Instagram skal overholde EU-regler for datadeling og lukker i Europa, skal folk nok leve fint, mener ministre i EU.

Facebook og Instagram skal overholde EU-regler for datadeling og lukker i Europa, skal folk nok leve fint, mener ministre i EU.

Mark Zuckerberg truer med at lukke … – Computerworld

Mark Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa – Computerworld

Hvis europæiske brugerdata ikke må behandles på amerikanske servere, vil Mark Zuckerberg lukke helt ned for Facebook og Instagram i Europa.

Hvis europæiske brugerdata ikke må behandles på amerikanske servere, vil Mark Zuckerberg lukke helt ned for Facebook og Instagram i Europa. Sådan lyder det i modervirksomheden Metas seneste kvartalsrapport.

Facebook og Instagram kan blive lukket i Europa – 24Tech.dk

7. feb. 2022 — Meta, der er moderselskabet bag Facebook og Instagram, truer nu med at lukke de to sociale medier i Europa, hvis de ikke kan fortsætte med …

Hvis reglerne for udveksling af persondata mellem EU og USA strammes, risikere Facebook og Instagram at blive lukket i Europa, truer Meta.

Meta vil måske lukke Facebook og Instagram i Europa

Facebook og Instagram er fortsat blandt verdens mest populære sociale medier, men det kan være at vi her i Europa snart vil få en del sværere ved …

NEWS & Co.: Facebook og Instagram kan lukke i Europa

feb. 2022 • Facebook og Instagram kan lukke i Europa. Techvirksomheden Meta kan blive nødt til at lukke sine sociale medier, hvis dataoverførselsreglerne bliver …

Nej, Meta lukker ikke for Facebook og Instagram i Europa

Nej, Meta lukker ikke for Facebook og Instagram i Europa – Klutch Agency

Meta lukker ikke Facebook og Instagram. Grundet GDPR loven har der gået rygter om, de 2 platforme ville lukke ned i Europa. Men de gør de ikke.

Meta lukker ikke Facebook og Instagram. Grundet GDPR loven har der gået rygter om, de 2 platforme ville lukke ned i Europa. Men de gør de ikke

Zuckerberg efter Schrems II: Måske lukker vi Facebook og …

Zuckerberg efter Schrems II: Måske lukker vi Facebook og Instagram i Europa | Version2

Zuckerberg efter Schrems II: Måske lukker vi Facebook og Instagram i Europa. Privacy7. februar 2022 kl. 09:4546.

Hvis der ikke findes et brugbart alternativ til Privacy Shield-ordningen, så kan det være slut med Facebook og Instagram på europæisk grund, lyder det fra Meta.

Keywords: instagram lukker i europa, facebook lukker i europa, facebook europa, facebook og instagram lukker i europa