Johanne schmidt-nielsen instagram

johanneschmidtnielsen – Instagram

73.3k Followers, 1812 Following, 1790 Posts – See Instagram photos and videos from Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen)

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Vil du med ud at gå …

Johanne Schmidt-Nielsen på Instagram: “Vil du med ud at gå en søndagstur, der gør en forskel for børn både her i Danmark og ude i verden? På søndag om to uger – d. 5. September – har vi landsindsamling i Red Barnet. Jeg har lige modtaget et brev med de ting, jeg skal bruge til indsamlingen. Min rute, mit skilt, mit klistermærke til jakken og foldere til de postkasser, hvor ingen er hjemme. Vi har stadig ledige ruter og jo flere, vi er, der går på gaden, jo mere kan vi gøre for verdens børn. Corona har som bekendt sendt millioner af børn ud i fattigdom – med dertilhørende risiko for blandt andet børneægteskaber og arbejde. Og situationen i Afghanistan er katastrofal. Red Barnet har arbejdet i Afghanistan siden 1976. Vi er i landet og vi bliver i landet for at fortsætte vores arbejde for at hjælpe Afghanistans børn og familier. Behovet for hjælp vokser dag for dag, og situationen er mange steder desperat. Hundrede tusinder af børn er drevet på flugt fra deres hjem på grund af den seneste udvikling.Den humanitære situation for børn og familier i Afghanistan er i forvejen alvorlig bl.a. pga. tørke, stigende fødevarepriser og et banksystem på randen af sammenbrud.Børn er altid de mest sårbare, når krige og konflikter hærger. Vi har en forpligtelse til at sikre deres beskyttelse, deres rettigheder – og deres overlevelse.Det er nemt at samle ind. Vi har gjort indsamlingen kontantløs, så folk donerer vis sms og MobilePay. Derved slipper man også for efter ruten at skulle ned med bøtten på et indsamlingssted. Som sagt håber jeg, at I vil være med? Man kan tage en ven, kæreste eller børn i hånden eller gå en tur selv. Jeg synes selv, det er en rigtig god anledning til at tale med børnene om situationen ude i verden. Og også om, at der også findes børn herhjemme i Danmark, der har brug for fx at komme på sommerlejr. Du kan tilmelde dig på redbarnet.dk ♥️ der er link i bio.”

528 Likes, 11 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Vil du med ud at gå en søndagstur, der gør en forskel for børn både …

527 Likes, 11 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Vil du med ud at gå en søndagstur, der gør en forskel for børn både her i Danmark og ude i verden? På søndag om to uger – d. 5. September – har vi landsindsamling i Red Barnet. Jeg har lige modtaget et brev med de ting, jeg skal bruge til indsamlingen. Min rute, mit skilt, mit klistermærke til jakken og foldere til de postkasser, hvor ingen er hjemme. Vi har stadig ledige ruter og jo flere, vi er, der går på gaden, jo mere kan vi gøre for verdens børn. Corona har som bekendt sendt millioner af børn ud i fattigdom – med dertilhørende risiko for blandt andet børneægteskaber og arbejde. Og situationen i Afghanistan er katastrofal. Red Barnet har arbejdet i Afghanistan siden 1976. Vi er i landet og vi bliver i landet for at fortsætte vores arbejde for at hjælpe Afghanistans børn og familier. Behovet for hjælp vokser dag for dag, og situationen er mange steder desperat. Hundrede tusinder af børn er drevet på flugt fra deres hjem på grund af den seneste udvikling.Den humanitære situation for børn og familier i Afghanistan er i forvejen alvorlig bl.a. pga. tørke, stigende fødevarepriser og et banksystem på randen af sammenbrud.Børn er altid de mest sårbare, når krige og konflikter hærger. Vi har en forpligtelse til at sikre deres beskyttelse, deres rettigheder – og deres overlevelse.Det er nemt at samle ind. Vi har gjort indsamlingen kontantløs, så folk donerer vis sms og MobilePay. Derved slipper man også for efter ruten at skulle ned med bøtten på et indsamlingssted. Som sagt håber jeg, at I vil være med? Man kan tage en ven, kæreste eller børn i hånden eller gå en tur selv. Jeg synes selv, det er en rigtig god anledning til at tale med børnene om situationen ude i verden. Og også om, at der også findes børn herhjemme i Danmark, der har brug for fx at komme på sommerlejr. Du kan tilmelde dig på redbarnet.dk ♥️ der er link i bio.”

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Jeg spurgte nabo …

Johanne Schmidt-Nielsen på Instagram: “Jeg spurgte nabo-naboen, om jeg måtte få opskriften på hendes cookies. For jeg tror, det er de bedste, jeg i mit liv har smagt. I morges lå den her i min postkasse. Virkelig pæn opskrift! Læg mærke til yankie-detaljen 🍪🍪🍪🍪🍪”

2808 Likes, 118 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Jeg spurgte nabo-naboen, om jeg måtte få opskriften på hendes …

2,808 Likes, 118 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Jeg spurgte nabo-naboen, om jeg måtte få opskriften på hendes cookies. For jeg tror, det er de bedste, jeg i mit liv har smagt. I morges lå den her i min postkasse. Virkelig pæn opskrift! Læg mærke til yankie-detaljen 🍪🍪🍪🍪🍪”

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Det er nu så …

Johanne Schmidt-Nielsen på Instagram: “Det er nu så behageligt at fødderne ikke filmes, når der interviewes. Gummistøvler passer perfekt til 1 januar😎 #ondtidansefødderne #jegvilhjemivarmen”

645 Likes, 19 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Det er nu så behageligt at fødderne ikke filmes, …

645 Likes, 19 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Det er nu så behageligt at fødderne ikke filmes, når der interviewes. Gummistøvler passer perfekt til 1 januar😎 #ondtidansefødderne #jegvilhjemivarmen”

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Isolereret med corona, en baby, der får tænder og en fuldstændig frisk 3-årig 😳🤯😵‍💫♥️ Heldigvis med milde symptomer! Taknemmelig for mine to stik💉💉”

4468 Likes, 358 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Isolereret med corona, en baby, der får tænder og en fuldstændig …

4,467 Likes, 358 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Isolereret med corona, en baby, der får tænder og en fuldstændig frisk 3-årig 😳🤯😵‍💫♥️ Heldigvis med milde symptomer! Taknemmelig for mine to stik💉💉”

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Hej! ”

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Hej! 🐭”

6246 Likes, 126 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Hej! ”

6,246 Likes, 126 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Hej! 🐭”

Barsel, Bornholm og baby #folkemøde #fmdk – Instagram

Johanne Schmidt-Nielsen på Instagram: “Barsel, Bornholm og baby🌞 #folkemøde #fmdk”

6050 Likes, 103 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Barsel, Bornholm og baby #folkemøde #fmdk”

6,046 Likes, 102 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Barsel, Bornholm og baby🌞 #folkemøde #fmdk”

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Herligt selskab på …

Johanne Schmidt-Nielsen on Instagram: “Herligt selskab på kontoret i dag❤️ Verdens bedste børnerettighedsambassadør @mikkel.lomborg 👏🏼🎉”

583 Likes, 8 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Herligt selskab på kontoret i dag❤️ Verdens bedste …

583 Likes, 8 Comments – Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on Instagram: “Herligt selskab på kontoret i dag❤️ Verdens bedste børnerettighedsambassadør @mikkel.lomborg 👏🏼🎉”

Keywords: johanne schmidt-nielsen instagram