Kia sødergreen instagram

kia.sodergreen – Instagram

34.4k Followers, 404 Following, 1171 Posts – See Instagram photos and videos from Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen)

Her ser du en træt kia, efter flytning til nyt bosted. 5 … – Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Her ser du en træt kia, efter flytning til nyt bosted. 5 min efter billedet er taget brød jeg i gråd… shiit det hårdt at skulle sige farvel til nogle som har passede mig i over 2 år og de venskaber jeg har fået😥… men nyt bosted, København og et nyt kapitel starter nu❤️.. #nytkapitel #bosted #københavn #hårdt #svært #kæmper #psykisksygdom #psykisksyg #brydtabuet #enafos”

1200 Likes, 11 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Her ser du en træt kia, efter flytning til nyt bosted.

1,199 Likes, 11 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Her ser du en træt kia, efter flytning til nyt bosted. 5 min efter billedet er taget brød jeg i gråd… shiit det hårdt at skulle sige farvel til nogle som har passede mig i over 2 år og de venskaber jeg har fået😥… men nyt bosted, København og et nyt kapitel starter nu❤️.. #nytkapitel #bosted #københavn #hårdt #svært #kæmper #psykisksygdom #psykisksyg #brydtabuet #enafos”

Mange spørger stadig ind til min diagnose.. Nu får i lidt mere …

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Mange spørger stadig ind til min diagnose.. Nu får i lidt mere afvide❤️Min diagnose ønsker jeg ikke, at udtale mig om idet, at jeg ikke er enig i den stillende diagnose… Mange mener jeg ikke bryder tabuet, da jeg ikke nævner min diagnose.. Men i kender alle til min fødselsreaktion.. Men hvorfor er det jeg ikke vil, udtale mig om den nye diagnose.. Jo sagen er den, at jeg oplever nogle vilde ting hver dag, noget som gør mig angst, noget som gør mig forvirret, noget som gør mig usikker og noget som andre ikke kan sætte sig ind i… Altså kun noget jeg kan forstå. Jeg mener ikke, at der er tale om en diagnose her! Bare det en del af mig! Jeg enlig ligeglad, med hvad det hedder det jeg kæmper med, bare det snart kunne gå væk! Jeg ønsker ikke, at blive sat i en box! Sådan som jeg har det, er ikke sjovt! Og jeg kæmper hver dag og ønsker at jeg vågner op fra dette mareridt hver morgen! Men jeg arbejder på det❤️… #brydtabuet #enafos #bosted #psykiatri #psykisksårbar #psykisksyg #diagnose #henmelig #kæmper #hårdtid #sværetider #arbejderpåsagen #minfamilie #vilhjem #til #minsøn #minmand #minkæreste”

860 Likes, 88 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Mange spørger stadig ind til min diagnose.

858 Likes, 88 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Mange spørger stadig ind til min diagnose.. Nu får i lidt mere afvide❤️Min diagnose ønsker jeg ikke, at udtale mig om idet, at jeg ikke er enig i den stillende diagnose… Mange mener jeg ikke bryder tabuet, da jeg ikke nævner min diagnose.. Men i kender alle til min fødselsreaktion.. Men hvorfor er det jeg ikke vil, udtale mig om den nye diagnose.. Jo sagen er den, at jeg oplever nogle vilde ting hver dag, noget som gør mig angst, noget som gør mig forvirret, noget som gør mig usikker og noget som andre ikke kan sætte sig ind i… Altså kun noget jeg kan forstå. Jeg mener ikke, at der er tale om en diagnose her! Bare det en del af mig! Jeg enlig ligeglad, med hvad det hedder det jeg kæmper med, bare det snart kunne gå væk! Jeg ønsker ikke, at blive sat i en box! Sådan som jeg har det, er ikke sjovt! Og jeg kæmper hver dag og ønsker at jeg vågner op fra dette mareridt hver morgen! Men jeg arbejder på det❤️… #brydtabuet #enafos #bosted #psykiatri #psykisksårbar #psykisksyg #diagnose #henmelig #kæmper #hårdtid #sværetider #arbejderpåsagen #minfamilie #vilhjem #til #minsøn #minmand #minkæreste”

Kia Sødergreen️️️️️️️️ on Instagram: “Min vægt har …

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Min vægt har godt nok svinget meget frem og tilbage på det sidste.. Først tog jeg lidt over 20 kilo på i min graviditet.. Så tabte jeg halvdelen, også startede jeg medicinsk behandling op også tog jeg da bare det hele på igen!😅… Men med nogle gode gå turer og tænker over hvad jeg putter i munden, er jeg faktisk nu, på vej ned i vægt igen! Og jeg har ingen strækmærker ! 😁👏🏻❤️.. Så jeg skal nok nå, at blive sommer klar 🤩💋.. #brydtabuet #enafos #vægt #vægttab #medicin #tagetpå #tabermig #påkur #psykisksårbar #psykisksyg #psykisksygdom”

1382 Likes, 95 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Min vægt har godt nok svinget meget frem og tilbage på det sidste.

1,381 Likes, 95 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Min vægt har godt nok svinget meget frem og tilbage på det sidste.. Først tog jeg lidt over 20 kilo på i min graviditet.. Så tabte jeg halvdelen, også startede jeg medicinsk behandling op også tog jeg da bare det hele på igen!😅… Men med nogle gode gå turer og tænker over hvad jeg putter i munden, er jeg faktisk nu, på vej ned i vægt igen! Og jeg har ingen strækmærker ! 😁👏🏻❤️.. Så jeg skal nok nå, at blive sommer klar 🤩💋.. #brydtabuet #enafos #vægt #vægttab #medicin #tagetpå #tabermig #påkur #psykisksårbar #psykisksyg #psykisksygdom”

Kia Sødergreen️️️️️️️️ on Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Her sidder jeg på den lukkede afdeling og tænker tilbage på de sidste år.. Jeg fik endelig udgivet min bog og nøj hvor har jeg fået ros og opbakning fra alle mine venner, familie og ikke mindst mine følger her på Instagram. Jeg føler mig så taknemlig og glad.. ikke et negativt opslag har jeg fået. Tak for det! ❤️jeg næsten rundede de 1000 købte e-bøger på lidt over en måned. Det sku sejt! 😁👏🏻📕… Lige pt. Er jeg indlagt igen igen, men giver mig tid til, at tænke over tingende og får helt lyst til, at skrive en bog nr 2, for der er godt nok sket meget siden den første bog sluttede… Nu må vi se 😉☺️📕.. #brydtabuet #psykiatri #psykisksygdom #psykisksyg #enafos #skizofreni #angst #ocd #hårdt #kæmper #sejkamp #gørmitbedste #bog #minbog #bagfacaden #selvbiografi #glad #udgivet”

14. mar. 2021 — 1369 Likes, 61 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Her sidder jeg på den lukkede afdeling og tænker …

1,367 Likes, 61 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Her sidder jeg på den lukkede afdeling og tænker tilbage på de sidste år.. Jeg fik endelig udgivet min bog og nøj hvor har jeg fået ros og opbakning fra alle mine venner, familie og ikke mindst mine følger her på Instagram. Jeg føler mig så taknemlig og glad.. ikke et negativt opslag har jeg fået. Tak for det! ❤️jeg næsten rundede de 1000 købte e-bøger på lidt over en måned. Det sku sejt! 😁👏🏻📕… Lige pt. Er jeg indlagt igen igen, men giver mig tid til, at tænke over tingende og får helt lyst til, at skrive en bog nr 2, for der er godt nok sket meget siden den første bog sluttede… Nu må vi se 😉☺️📕.. #brydtabuet #psykiatri #psykisksygdom #psykisksyg #enafos #skizofreni #angst #ocd #hårdt #kæmper #sejkamp #gørmitbedste #bog #minbog #bagfacaden #selvbiografi #glad #udgivet”

Jeg kan mærke at det bliver en god dag i dag … – Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Jeg kan mærke at det bliver en god dag i dag 😃❤️.. #love #weekend #happy #good #day”

56 Likes, 0 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Jeg kan mærke at det bliver en god dag i dag ❤️.

56 Likes, 0 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Jeg kan mærke at det bliver en god dag i dag 😃❤️.. #love #weekend #happy #good #day”

Kia Sødergreen️️️️️️️️ on Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “NEJ nej nej NEJ!! 😱😱Nu må den her galskab f… godt stoppe!! Nu har jeg modtaget brev på E-boks af politiet.. De har inddraget mit kørerkort på grund af min psykiske tilstand… Hva sker der.. 🥵Nu det simpelhen nok, det her maridt jeg befinder mig midt i!! Nu vil jeg seriøst snart gerne vågne op fra det her maridt…. Og jeg som ALDRIG har fået nogle former for fartbøder eller parkerings bøder samt aldrig lavet noget ulovligt! Hva sker der altså… Har haft kørekort i snart 11 år og har egen bil og det hele.. Det er sku op af bakke i øjeblikket… Nu skal jeg også til, at bruge energi på at kæmpe for at prøve, at rede mit kørekort 😮… #brydtabuet #psykiatri #bosted #sværetider #psykisksårbar #kørekort #frataget #what #fødselsreaktion #kaos”

595 Likes, 119 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “NEJ nej nej NEJ!! Nu må den her galskab f… godt stoppe!

595 Likes, 118 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “NEJ nej nej NEJ!! 😱😱Nu må den her galskab f… godt stoppe!! Nu har jeg modtaget brev på E-boks af politiet.. De har inddraget mit kørerkort på grund af min psykiske tilstand… Hva sker der.. 🥵Nu det simpelhen nok, det her maridt jeg befinder mig midt i!! Nu vil jeg seriøst snart gerne vågne op fra det her maridt…. Og jeg som ALDRIG har fået nogle former for fartbøder eller parkerings bøder samt aldrig lavet noget ulovligt! Hva sker der altså… Har haft kørekort i snart 11 år og har egen bil og det hele.. Det er sku op af bakke i øjeblikket… Nu skal jeg også til, at bruge energi på at kæmpe for at prøve, at rede mit kørekort 😮… #brydtabuet #psykiatri #bosted #sværetider #psykisksårbar #kørekort #frataget #what #fødselsreaktion #kaos”

Kia Sødergreen️️️️️️️️ on Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “I dag fylder jeg 28 år 😃🇩🇰👏🏻 og er nu næsten nede på min normale vægt igen❤️. Tænk så meget der er sket på et år på både godt og ondt. Min fødsel, at blive mor, været syg, været indlagt, en rutsjebane med masser af følelser. Nu starter et nyt kapitel, et nyt år og nye oplevelser. Jeg håber på et år med masser af glæde og gode oplevelser 😃❤️💙🍼 #fødselsdag #28år #minfamilie #når2blivertil3 #elskerminfamilie #brydtabuet #fødselsreaktion #fødselsdepression #fødselspsykose #morsyg #farpåbarsel #nytkapitel”

2393 Likes, 158 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “I dag fylder jeg 28 år og er nu næsten nede på min …

2,391 Likes, 158 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “I dag fylder jeg 28 år 😃🇩🇰👏🏻 og er nu næsten nede på min normale vægt igen❤️. Tænk så meget der er sket på et år på både godt og ondt. Min fødsel, at blive mor, været syg, været indlagt, en rutsjebane med masser af følelser. Nu starter et nyt kapitel, et nyt år og nye oplevelser. Jeg håber på et år med masser af glæde og gode oplevelser 😃❤️💙🍼 #fødselsdag #28år #minfamilie #når2blivertil3 #elskerminfamilie #brydtabuet #fødselsreaktion #fødselsdepression #fødselspsykose #morsyg #farpåbarsel #nytkapitel”

Efter ikke at have set Marcus i 7 uger, fik jeg idag … – Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Efter ikke at have set Marcus i 7 uger, fik jeg idag lov til at se ham i 30 min. Det er den bedste halve time jeg længe har haft! ❤️ #brydtabuet #morsyg #indlagt #besøg #minsøn #savnerdig #elskerdig”

2827 Likes, 69 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Efter ikke at have set Marcus i 7 uger, fik jeg idag lov til at se …

2,826 Likes, 69 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Efter ikke at have set Marcus i 7 uger, fik jeg idag lov til at se ham i 30 min. Det er den bedste halve time jeg længe har haft! ❤️ #brydtabuet #morsyg #indlagt #besøg #minsøn #savnerdig #elskerdig”

Kia Sødergreen️️️️️️️️ on Instagram

Kia Sødergreen️️️️️️️️ på Instagram: “Mange spørger ind til, hvornår min bog udkommer.. 📕Det kan jeg ikke svare jer på endnu, da den først lige skal skrives færdig og jeg skal finde overskud til det.. Men kan i dag offenliggøre, at jeg idag er begyndt på, at skrive på de sidste kapitler og det er et stort fremskridt!👩🏼‍💻😃👏🏻❤️ Efter jeres ønsker, vil der også komme nogle kapitler som er skrevet af Walle. Om hvordan det er, at være tæt pårørende og alene far. ❤️#brydtabuet #psykisksårbar #psykisksyg #enafos #bog #skriver #udgiverbog #alenefar #minsøn #farsdreng #fargørdetgodt #farpasserpådig”

1281 Likes, 26 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Mange spørger ind til, hvornår min bog udkommer.

1,279 Likes, 26 Comments – Kia Sødergreen️️️️️️️️ (@kia.sodergreen) on Instagram: “Mange spørger ind til, hvornår min bog udkommer.. 📕Det kan jeg ikke svare jer på endnu, da den først lige skal skrives færdig og jeg skal finde overskud til det.. Men kan i dag offenliggøre, at jeg idag er begyndt på, at skrive på de sidste kapitler og det er et stort fremskridt!👩🏼‍💻😃👏🏻❤️ Efter jeres ønsker, vil der også komme nogle kapitler som er skrevet af Walle. Om hvordan det er, at være tæt pårørende og alene far. ❤️#brydtabuet #psykisksårbar #psykisksyg #enafos #bog #skriver #udgiverbog #alenefar #minsøn #farsdreng #fargørdetgodt #farpasserpådig”

Keywords: kia sødergreen instagram, kia instagram