Lotte friis instagram

Lotte Friis (@lotfriis) • Instagram photos and videos

Tidligere svømmer ‍♀️ Nuværende vært, journalist og reporter hos DR-Danmarks radio Andrea juli 2022 CR · 580 posts · 29.9K followers · 544 following.

Lotte Friis (@lottefri) • Instagram photos and videos

Lotte Friis. 19 posts. 460 followers. 229 following. “kaffeserveringsdamen” på hudafdelingen på Skejby Sygehus gjorde en forskel ♥️ – tænk så meget.

Lotte Friis Böing (@lotte_friisboeing) • Instagram photos and …

Folketingskandidat Konservative Spejderleder Marselisspejderne Bosat i Mårslet Gift med Julius Mor til Margrethe · 206 posts · 266 followers.

lotte friis (@lottefriis) • Instagram photos and videos

230 Followers, 1604 Following, 146 Posts – See Instagram photos and videos from lotte friis (@lottefriis)

Lotte Friis on Instagram: “Her er en mor, som får lov til at holde …

Lotte Friis på Instagram: “Her er en mor, som får lov til at holde sin 4 dage gamle datter for første gang i 72 timer. Vores første uge som forældre er slet ikke forløbet, som vi havde håbet på. Kun 20 timer gammel fik Andrea konstateret immunisering. Kort og forenklet beskrevet: Immuniseringen er opstået ved, at Andreas’ blod i løbet af graviditeten er kommet i mine blodbaner. Og da hun har en anden blodtype end mig, har min krop prøvet at bekæmpe den lille mængde af blod ved at danne antistoffer. Disse antistoffer er så efterfølgende gennem moderkagen kommet tilbage til Andrea, hvilket har gjort hende syg. Vi krydser hver dag når der tages blodprøve for hendes tal er faldende og vi snart kan tage hende med hjem. Hvis du har lidt ekstra energi send det gerne i vores retning 🫶🏼🙏🏼❤️”

10.2k Likes, 1552 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Her er en mor, som får lov til at holde sin 4 dage gamle datter for første gang i 72 …

10K Likes, 1,551 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Her er en mor, som får lov til at holde sin 4 dage gamle datter for første gang i 72 timer. Vores første uge som forældre er slet ikke forløbet, som vi havde håbet på. Kun 20 timer gammel fik Andrea konstateret immunisering. Kort og forenklet beskrevet: Immuniseringen er opstået ved, at Andreas’ blod i løbet af graviditeten er kommet i mine blodbaner. Og da hun har en anden blodtype end mig, har min krop prøvet at bekæmpe den lille mængde af blod ved at danne antistoffer. Disse antistoffer er så efterfølgende gennem moderkagen kommet tilbage til Andrea, hvilket har gjort hende syg. Vi krydser hver dag når der tages blodprøve for hendes tal er faldende og vi snart kan tage hende med hjem. Hvis du har lidt ekstra energi send det gerne i vores retning 🫶🏼🙏🏼❤️”

Lotte Friis on Instagram: “Sikke en dag i går ❤️ Tak for …

Lotte Friis på Instagram: “Sikke en dag i går 👰🏻🤵🏻❤️Tak for alle lykønskningerne og beskederne. Vi er stadig helt rundt på gulvet og fuld af kærlighed. Jeg skal prøve at begrænse bryllupsspam de kommende dage når jeg får kigget billeder og videoer igennem ❤️”

2393 Likes, 96 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Sikke en dag i går ❤️ Tak for alle lykønskningerne og beskederne.

2,392 Likes, 96 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Sikke en dag i går 👰🏻🤵🏻❤️Tak for alle lykønskningerne og beskederne. Vi er stadig helt rundt på gulvet og fuld af kærlighed. Jeg skal prøve at begrænse bryllupsspam de kommende dage når jeg får kigget billeder og videoer igennem ❤️”

Lotte Friis on Instagram: “Lutter smil og glæde. I går fik vi lov til …

Lotte Friis on Instagram: “Lutter smil og glæde. I går fik vi lov til at komme hjem! 😍Vi skal dog komme ind til en række blodprøver den kommende tid men at gå ud af intensiv med vores dejlig datter var en skøn følelse. Nu krydser vi for at alle blodprøver ser fine ud så vi ikke skal indlægges igen 🤞🏼🤞🏼🤞🏼”

7543 Likes, 283 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Lutter smil og glæde. I går fik vi lov til at komme hjem! Vi skal dog komme ind til en …

7,544 Likes, 283 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Lutter smil og glæde. I går fik vi lov til at komme hjem! 😍Vi skal dog komme ind til en række blodprøver den kommende tid men at gå ud af intensiv med vores dejlig datter var en skøn følelse. Nu krydser vi for at alle blodprøver ser fine ud så vi ikke skal indlægges igen 🤞🏼🤞🏼🤞🏼”

Lotte Friis (@otten75) • Instagram-billeder og -videoer

186 følgere, 395 følger, 18 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Lotte Friis (@otten75)

Lotte Friis on Instagram: “@christofferschnack og jeg er klar til …

Lotte Friis on Instagram: “@christofferschnack og jeg er klar til i aften 💪🏻🇩🇰⚽️”

7. jul. 2021 — 730 Likes, 2 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “@christofferschnack og jeg er klar til i aften ⚽️”

730 Likes, 2 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “@christofferschnack og jeg er klar til i aften 💪🏻🇩🇰⚽️”

Lotte Friis on Instagram: “Jeg har haft trukket stikket her på …

Lotte Friis på Instagram: “Jeg har haft trukket stikket her på Instagram det sidste stykke tid. Det har der været en helt særlig grund til. Jeg er gravid! @christofferschnack og jeg skal til juli være forældre til en lille pige! Vi glæder os så meget til at udvide familien til sommer. Jeg har været ramt at kvalme nærmest 24 timer i døgnet og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester og forhåbentlig er der lysere tider forude. 🤰🏽👶🏻👨‍👩‍👧”

10.2k Likes, 507 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Jeg har haft trukket stikket her på Instagram det sidste stykke tid. Det har der været en …

10K Likes, 507 Comments – Lotte Friis (@lotfriis) on Instagram: “Jeg har haft trukket stikket her på Instagram det sidste stykke tid. Det har der været en helt særlig grund til. Jeg er gravid! @christofferschnack og jeg skal til juli være forældre til en lille pige! Vi glæder os så meget til at udvide familien til sommer. Jeg har været ramt at kvalme nærmest 24 timer i døgnet og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester og forhåbentlig er der lysere tider forude. 🤰🏽👶🏻👨‍👩‍👧”

Keywords: lotte friis instagram