Nola grace gaardmand instagram

Min ældste dreng er døv – og det har lært mig så meget

ALT.dk på Instagram: “”Min ældste dreng er døv – og det har lært mig så meget”⁠⁠Tv-vært Nola Grace Gaardmand fortæller i @altfordamerne’s Ærlig Talt om at spejle sig i sin stedmor, om at have boet i New York og om at have en søn, som er døv.⁠⁠👉🏼 Læs hele interviewet via linket i vores profil⁠⁠📝 @simonevedel for @altfordamerne⁠📸 DR / Martin Juul”

40 Likes, 1 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “”Min ældste dreng er døv – og det har lært mig så meget”⁠ ⁠ Tv-vært Nola Grace Gaardmand fortæller…”

40 Likes, 1 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “”Min ældste dreng er døv – og det har lært mig så meget”⁠⁠Tv-vært Nola Grace Gaardmand fortæller i @altfordamerne’s Ærlig Talt om at spejle sig i sin stedmor, om at have boet i New York og om at have en søn, som er døv.⁠⁠👉🏼 Læs hele interviewet via linket i vores profil⁠⁠📝 @simonevedel for @altfordamerne⁠📸 DR / Martin Juul”

Ulla Essendrop on Instagram: “HUSK LYD! Vi får glæde af to …

Ulla Essendrop på Instagram: “HUSK LYD! Vi får glæde af to nye kolleger på Aftenshowet, nemlig Nola Grace Gaardmand og @josefine_hoegh . Og I kan godt glæde jer, Ladies. Det er nemlig sådan her det er, at være kolleger med @mettebluhmerieck , @markstokholm og @kristianholtas #squadgoals #Aftenshowet @dr1tv”

HUSK LYD! Vi får glæde af to nye kolleger på Aftenshowet, nemlig Nola Grace Gaardmand og @josefine_hoegh . Og I kan godt.

530 Likes, 17 Comments – Ulla Essendrop (@ullaessendrop) on Instagram: “HUSK LYD! Vi får glæde af to nye kolleger på Aftenshowet, nemlig Nola Grace Gaardmand og @josefine_hoegh . Og I kan godt glæde jer, Ladies. Det er nemlig sådan her det er, at være kolleger med @mettebluhmerieck , @markstokholm og @kristianholtas #squadgoals #Aftenshowet @dr1tv”

ALT.dk on Instagram: “Nola Grace Gaardmand

ALT.dk på Instagram: “Nola Grace Gaardmand: “Dette vil jeg gerne sige til andre travle småbørnsmødre …”Da tv-vært Nola Grace Gaardmand blev mor, forsvandt tiden til at besøge fitnesscenteret eller svinge hofterne til zumba. Det generede hende i starten, men en tv-optagelse ændrede på dét perspektiv.Læs med på ALT.dk FOTO Privat”

20. apr. 2022 — 38 Likes, 0 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Nola Grace Gaardmand: “Dette vil jeg gerne sige til andre travle småbørnsmødre .

38 Likes, 0 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Nola Grace Gaardmand: “Dette vil jeg gerne sige til andre travle småbørnsmødre …”Da tv-vært Nola Grace Gaardmand blev mor, forsvandt tiden til at besøge fitnesscenteret eller svinge hofterne til zumba. Det generede hende i starten, men en tv-optagelse ændrede på dét perspektiv.Læs med på ALT.dk FOTO Privat”

Det at have børn er motion i sig selv – Instagram

ALT for damerne on Instagram: “”Det at have børn er motion i sig selv” ⁠⁠Da tv-vært Nola Grace Gaardmand blev mor, forsvandt tiden til at besøge fitnesscenteret eller svinge hofterne til zumba. Det generede hende i starten, men en tv-optagelse ændrede på det perspektiv:⁠⁠”Som vært på ‘Sundhedsmagasinet’, lavede jeg en test med et smartwatch, jeg skulle have på i tre uger. Uret skulle måle, hvor meget jeg gik, min puls og dermed også registrere, hvor god form, jeg var i. Jeg tænkte: ‘åh nej, nu kommer hele Danmark til at vide, hvor forfærdelig form, jeg er i.’ Men det viste sig, at det at have børn, var motion i sig selv. Man slæber rundt, op og ned, cykler en masse, henter og bringer, og derfor går man også meget mere, end man tror. I hvert fald mere, end jeg lige havde regnet med. Ofte kom jeg faktisk op over de 10.000 skridt, Sundhedsstyrelsen anbefaler, og min puls var også ret tit oppe – helt uden, at jeg var i nærheden af et træningscenter.’⁠⁠Læs hele sundhedinterviewet i det seneste ALT for damerne 💪⁠⁠FOTO Privat”

291 Likes, 1 Comments – ALT for damerne (@altfordamerne) on Instagram: “”Det at have børn er motion i sig selv” ⁠ ⁠ Da tv-vært Nola Grace Gaardmand blev mor …

291 Likes, 1 Comments – ALT for damerne (@altfordamerne) on Instagram: “”Det at have børn er motion i sig selv” ⁠⁠Da tv-vært Nola Grace Gaardmand blev mor, forsvandt tiden til at besøge fitnesscenteret eller svinge hofterne til zumba. Det generede hende i starten, men en tv-optagelse ændrede på det perspektiv:⁠⁠”Som vært på ‘Sundhedsmagasinet’, lavede jeg en test med et smartwatch, jeg skulle have på i tre uger. Uret skulle måle, hvor meget jeg gik, min puls og dermed også registrere, hvor god form, jeg var i. Jeg tænkte: ‘åh nej, nu kommer hele Danmark til at vide, hvor forfærdelig form, jeg er i.’ Men det viste sig, at det at have børn, var motion i sig selv. Man slæber rundt, op og ned, cykler en masse, henter og bringer, og derfor går man også meget mere, end man tror. I hvert fald mere, end jeg lige havde regnet med. Ofte kom jeg faktisk op over de 10.000 skridt, Sundhedsstyrelsen anbefaler, og min puls var også ret tit oppe – helt uden, at jeg var i nærheden af et træningscenter.’⁠⁠Læs hele sundhedinterviewet i det seneste ALT for damerne 💪⁠⁠FOTO Privat”

Nola Grace Gaardmand (@nola_gg) / Twitter

Nola Grace Gaardmand. @nola_gg. Vært på DR – Aftenshowet, TVAvisen Morgen, Sundhedsmagasinet, Deadline – med en fortid på Jyllands-Posten og Information.

Aftenshowet-vært: ”Efter fire måneder spurgte han, om vi ikke …

Aftenshowet-vært: ”Efter fire måneder spurgte han, om vi ikke skulle lave en baby” – ALT.dk

2. aug. 2021 — Kærligheden var ikke til at tage fejl af, da Aftenshowet-vært Nola Grace Gaardmand mødte sin mand Magnus for seks år siden.

Kærligheden var ikke til at tage fejl af, da Aftenshowet-vært Nola Grace Gaardmand mødte sin mand Magnus for seks år siden. Det fortæller hun i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

Tv-vært Nola Grace Gaardmand er vild med julen – ALT.dk

21. dec. 2022 — Tv-vært Nola Grace Gaardmand er vild med julen, og den har fået en ekstra dimension, efter hun er blevet mor. Læs her.

Tv-vært Nola Grace Gaardmand er vild med julen, og den har fået en ekstra dimension, efter hun er blevet mor. Læs her.

Aftenshowets nye vært Nola Gaardmand helt privat

Aftenshowets nye vært Nola Gaardmand helt privat | BILLED-BLADET

19. maj 2021 — 36-årige Nola Gaardmand afløser henover sommeren vært Mette Bluhme Rieck i DR’s Aftenshowet. … Hendes fulde navne er Nola Grace Gaardmand.

36-årige Nola Gaardmand afløser henover sommeren vært Mette Bluhme Rieck i DR’s Aftenshowet. Lær Aftenshowets værts-vikar bedre at kende her.

Nola Grace Gaardmand – journalist og vært – DR – LinkedIn

Se Nola Grace Gaardmands profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. Nola Grace har 8 job på sin profil. Se hele profilen på LinkedIn, …

Keywords: nola grace gaardmand instagram, nola gaardmand instagram