Olga ravn instagram

Olga Ravn (@olgaravn) • Instagram photos and videos

24.9k Followers, 1729 Following, 1665 Posts – See Instagram photos and videos from Olga Ravn (@olgaravn)

Olga Ravn (@deansatte) • Instagram photos and videos

113 Followers, 1 Following, 99 Posts – See Instagram photos and videos from Forfatter: Olga Ravn (@deansatte)

Olga Ravn (@olgaravn) • Instagram-foto’s en -video’s

THE EMPLOYEES Booker shortlist 21, National Book Award longlist 22, Le Guin …

Olga Ravn (@olga_ravn) • Instagram photos and videos

163 Followers, 29 Following, 91 Posts – See Instagram photos and videos from Olga Ravn (@olga_ravn)

Olga Ravn on Instagram: “Siden nr 2 blev født har jeg ikke haft …

Olga Ravn på Instagram: “Siden nr 2 blev født har jeg ikke haft særlig meget hjernekapacitet til bøger. De eneste (næsten) jeg har kunnet læse, er dem @finegrabol anbefaler mig med sikker hånd. Den her nævnte hun og sagde at den måske var lidt for husmor lol for mig, men det kan ikke blive husmor lol nok, når det samtidig er queen of horror Shirley Jackson, der i den her nonfiction bog om hendes liv med børn og mand i et ældgammelt hus i Vermont, folder sig ud. (Huset minder mistænkeligt meget om huset fra Haunting of Hill House, Jacksons mest berømte roman). Det her er virkelig en bog, det er skrevet fra køkkenet, med vid og bid og en underliggende desperation holdt i stram snor af det høje humør, det hele er fortalt med. Elsker det. Husmor lol er stor litteratur! Tak, søde @finegrabol 💕 Anbefaling hermed givet videre til jer alle 🕷🕷🕷”

298 Likes, 12 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Siden nr 2 blev født har jeg ikke haft særlig meget hjernekapacitet til bøger.

298 Likes, 12 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Siden nr 2 blev født har jeg ikke haft særlig meget hjernekapacitet til bøger. De eneste (næsten) jeg har kunnet læse, er dem @finegrabol anbefaler mig med sikker hånd. Den her nævnte hun og sagde at den måske var lidt for husmor lol for mig, men det kan ikke blive husmor lol nok, når det samtidig er queen of horror Shirley Jackson, der i den her nonfiction bog om hendes liv med børn og mand i et ældgammelt hus i Vermont, folder sig ud. (Huset minder mistænkeligt meget om huset fra Haunting of Hill House, Jacksons mest berømte roman). Det her er virkelig en bog, det er skrevet fra køkkenet, med vid og bid og en underliggende desperation holdt i stram snor af det høje humør, det hele er fortalt med. Elsker det. Husmor lol er stor litteratur! Tak, søde @finegrabol 💕 Anbefaling hermed givet videre til jer alle 🕷🕷🕷”

Olga Ravn on Instagram: “Jeg har aldrig skrevet et …

Olga Ravn på Instagram: “Jeg har aldrig skrevet et debatindlæg før. Men i dag på forsiden Politikens debatsektion tager jeg bladet fra munden om de sindssyge forhold, kvinder føder under i Dk i dag og hvordan de ressourcestærke køber sig til den hjælp, alle har brug for! Mens jeg skrev det, har Sundhedsstyrelsen fremsat forslag til nye retningslinjer for barslende og de lader til at føre til flere forringelser, på trods af at det står i forståelsespapiret at fødende skal have bedre vilkår! Seriøst, vi må ikke lade corona overskygge andre akutte sundhedsspørgsmål! Det handler trods alt om noget af det mest centrale for os mennesker overhovedet: nemlig under hvilke omstændigheder vi bliver til! Kan ikke putte link i bio til artikel, tror fordi den er bag betalingsmur pt. Putter mere i stories nu!”

3467 Likes, 170 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Jeg har aldrig skrevet et debatindlæg før. Men i dag på forsiden Politikens debatsektion …

3,466 Likes, 170 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Jeg har aldrig skrevet et debatindlæg før. Men i dag på forsiden Politikens debatsektion tager jeg bladet fra munden om de sindssyge forhold, kvinder føder under i Dk i dag og hvordan de ressourcestærke køber sig til den hjælp, alle har brug for! Mens jeg skrev det, har Sundhedsstyrelsen fremsat forslag til nye retningslinjer for barslende og de lader til at føre til flere forringelser, på trods af at det står i forståelsespapiret at fødende skal have bedre vilkår! Seriøst, vi må ikke lade corona overskygge andre akutte sundhedsspørgsmål! Det handler trods alt om noget af det mest centrale for os mennesker overhovedet: nemlig under hvilke omstændigheder vi bliver til! Kan ikke putte link i bio til artikel, tror fordi den er bag betalingsmur pt. Putter mere i stories nu!”

Olga Ravn (@olgaravn) • Instagram-Fotos und -Videos

24,7 tsd. Follower, 1.708 Gefolgt, 1.662 Beiträge – Sieh dir Instagram-Fotos …

Olga Ravn on Instagram: “ ”

149 Likes, 2 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “ ”

Olga Ravn on Instagram: “Største tilfredsstillelse ”

Olga Ravn on Instagram: “Største tilfredsstillelse 🙏”

425 Likes, 9 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Største tilfredsstillelse ”

425 Likes, 9 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Største tilfredsstillelse 🙏”

Olga Ravn on Instagram: “Der er sket noget virkelig fint. Det er …

Olga Ravn on Instagram: “Der er sket noget virkelig fint. Det er under en uge siden debatindlægger udkom og nu har @moedrehjaelpen.dk har startet en underskriftsindsamling og skrevet er manifest med seks punkter for en #trygfødsel Skriv under via link i min bio eller story og del, så politikerne kan se we mean business. 💪💪💪”

1636 Likes, 39 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Der er sket noget virkelig fint. Det er under en uge siden debatindlægger udkom og nu har…”

1,636 Likes, 39 Comments – Olga Ravn (@olgaravn) on Instagram: “Der er sket noget virkelig fint. Det er under en uge siden debatindlægger udkom og nu har @moedrehjaelpen.dk har startet en underskriftsindsamling og skrevet er manifest med seks punkter for en #trygfødsel Skriv under via link i min bio eller story og del, så politikerne kan se we mean business. 💪💪💪”

Keywords: olga ravn instagram