Påvirke krydsord

PÅVIRKE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 41 løsningsforslag for ordet PÅVIRKE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til PÅVIRKE.

Synonym for Påvirket – Synonymbog.com

Synonym for Påvirket

Vi fandt 66 synonymer for påvirket. Se nedenfor hvad påvirket betyder og hvordan det bruges på dansk. Påvirket betyder omtrent det samme som fugtig.

Beskrivelse og synonymer for ordet Påvirket

Synonymer for PÅVIRKE – Krydsord

Synonymer for PÅVIRKE

Liste over synonymer til det ord PÅVIRKE og 41 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

“påvirke” og synonymer i krydsord

PÅVIRKES – Krydsord

Svar ✓ for PÅVIRKES i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste Berøres med 7 …

Svar ✅ for PÅVIRKES i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Påvirke – Krydsordhjælp –

Påvirke i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

“påvirke” løser de følgende krydsordord · Influere på · Trykke · Paavo · Quarterback · Quiltende · Qasem · Indvirke · Stimulere …

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet påvirke og find ud af, hvor ordet påvirke bruges og synonymer i krydsord

PÅVIRKE SITUATIONEN – bab.la dansk-engelsk ordbog

Vi behöver hjälp att hitta en lösning för påvirke. … Vi har ännu ingen förklaring till ordet Påvirke, men se gärna vår troliga lösning nedan. Krydsord …

Geometri krydsord – Bubbleminds

Jeg må dog udtrykke min frustration over Den Blandede Parlamentariske Forsamlings manglende evne til at påvirke situationen i Zimbabwe i positiv retning.

Krydsord slår andre hjernespil: Skærper kognitionen hos …

Eksempler på kontekstuelle eksempler på “påvirker” i engelsk. Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. bab.la kan ikke holdes …

Geometri krydsord – Bubbleminds

Skab lidt variation og differentieringsmulighed i din undervisning med en krydsord. Spørgsmålene i krydsordet omhandler geometriske begreber.

Krydsord slår andre hjernespil: Skærper kognitionen hos nogle ældre

15. dec. 2022 — Krydsordstræningen ser også ud til at påvirke hjernesvind hos ældre med mild kognitiv svækkelse. (Foto: Shutterstock).

Keywords: påvirke krydsord