Restaurant miga

RESTAUARANT MIGA

Hej alle,. Vi har lige solgt restaurant Miga ved Gammel Kongevej 33b. Mange tak for alle de gode år og på gensyn ved vores fremtidige nye lokation.

Retaurant Miga, København – Restaurantanmeldelser

Retaurant Miga, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Miga – A Korean-Japanese restaurant located central, close to Det Ny Teater. … HOME MENU KONTAKT OM MIGA. Velkommen. Gammel Kongevej 33B 1610 København V …

Retaurant Miga, København: Se 56 objektive anmeldelser af Retaurant Miga, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 743 af 2.740 restauranter i København.

Restaurant Miga SOLGT! – København – Kornerup-Bang

Restaurant Miga SOLGT!

7. maj 2009 — Det koreanske køkken sparker fra sig på restaurant Miga, hvor stilen er ren og enkel, og priserne meget overkommelige.

Restaurant lige ved Codan Hus & Søerne.Her er muligheden for at erhverve sig en charmerende restaurant med en hyggelig gårdhave, som må bruges til kl. 23.Restauranten har et stort serveringsområde med mange hyggelige kroge, samt et selskabslokale som kan bruges til mange forskellige formål. Et fuldt funktionsdygtigt køkken med god arbejdsplads. Ydermere forefindes en god kælder med masser af lagerplads.Alt i alt en restaurant med en central placering og mange gode anvendelsesmuligheder.

Miga – koreansk-japansk restaurant

Restaurant Miga ligger på Gammel Kongevej 33 i København. Restaurant Miga er placeret i et spændende og kulturelt område i København, hvor man blandt andet …

Miga – A Korean-Japanese restaurant located central, close to Det Ny Teater.

kokkehuer Restaurant Miga smager af Østens mystik – Politiken

Restaurant Miga. Gammel Kongevej 33. 1610 København V. Tlf: 33 23 36 67. Yderligere information: Hjemmeside. Åbningstider: Åbent: Man-lør: kl.

Restaurant Miga – åbningstider – Gammel Kongevej 33

Restaurant Miga – åbningstider – Gammel Kongevej 33 – København V

Restaurant Miga, præsentation af sted og åbningstider. … Restaurant Miga. Lukket. Gammel Kongevej 33. 1610 København V. Denmark.

Restaurant Miga ligger på Gammel Kongevej 33 i København. Restaurant Miga er placeret i et spændende og kulturelt område i København, hvor man blandt andet har Frederiksberg have, med dens flotte arkitektoniske præg. Området er trygt og samfundet der bor i området er alt fra børnefamilier, singler samt ældre. Du kan besøge Restaurant Miga på Gammel Kongevej, ved at tage toget til Frederiksberg station eller bussen som køre flere gange i timen.

Restaurant Miga – Find det på KultuNaut

restaurant miga københavn v danmark københavn kommune

Restaurant Miga – åbningstider, adresse, telefonnummer

Restaurant Miga, præsentation af sted og åbningstider

Keywords: restaurant miga