Forny dit sexliv med en strapon dildo

Er der gået lidt for meget hverdag i den, og trænger du til at krydre dit sexliv en smule? Så kan du med fordel bringe en strapon dildo ind i soveværelset. Dette sexlegetøj udvider fantasien og åbner op for en helt ny verden af pirrende og frække muligheder for dig og din partner. Hvis du ikke kender til en strapon dildo og de mange fordele, der følger med, kan du blive meget klogere lige her.

Hvad er en strapon dildo?

Når du anskaffer dig en strapon dildo, får du mange af de samme egenskaber som med en almindelig dildo, men du har i højere grad mulighed for at tage styringen under akten og stadig bevare fuld mobilitet i resten af kroppen.

Sexlegetøjet kaldes også en påspændingsdildo, da det er en form for sele med en påspændt dildo, som sættes rundt om livet. De er ofte, men ikke altid, udformet som en naturalistisk penis, men fås også med vibrator. Fælles for dem alle er dog, at de er udviklet til at stimulere vaginalt, klitoralt og analt.

Med en strapon kan du realisere seksuelle fantasier og behov om enten at penetrere eller blive penetreret. Du kan benytte den præcis, som du har lyst til og samtidig bruge både hænder og tunge frit, så du kan udforske andre områder af kroppen på samme tid.

Et sexlegetøj, der kan bruges af alle

Strapons kan benyttes af alle uanset køn og seksuel orientering. De er dog meget populære hos kvinder og personer uden en penis, da de herved får mulighed for at penetrere deres partner. Legetøjet er meget alsidigt og kan bl.a. bruges til g-punktstimulation, analsex og onani.

Det kan dog være lidt af en jungle at navigere i, hvilken strapon der matcher jeres behov. Der findes overordnet set tre typer: en fast, en hul og en harnesfri. Ønsker du at penetrere din partner, er en fast strapon dildo ideel. En hul benyttes ofte af personer med en penis, da de kan indføre deres egen penis og herved opnå ekstra længde og fylde. Denne type er også et godt valg ved rejsningsproblemer. Sidst, men ikke mindst, kan den harnesfri strapon kun anvendes af personer med en vagina, da den netop skal indsættes her. Det stimulerer både den, der penetrerer og den, der bliver penetreret.

Har du lyst til at udforske en ny seksuel verden med en strapon dildo? Køb en strapon fra Mshop og giv dig selv og din partner et hav af nye muligheder i soveværelset.